30% Sale off for all JUX Memberships Club

  • 0
  • Shopping Cart
    0
Support Online: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

check Logo not showing up in Safari on a Mac

More
2 years 6 months ago #16651 by Amy
Hello, Do you know what I can do to make sure the logo always comes up? Here is a link to a screen shot that was taken from Safari on a Mac.
missing logo on Mac

Also, the page loads without the main event module then the module comes up after a couple of milliseconds.
Is there something we can do to make the module load first and then the rest of the page?

Please advise,
thanks so much!
Amy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #16652 by 31234
Hi,

May I have your website information? Pls send your website URL and admin account via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. so that I can check and deeply understand your problem.

I look forward to hearing from you soon.

Best regards,
Hieu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #16655 by Amy
My site is installed on a server that has a firewall blocking anyone from outside the US unfortunately, however, we have noticed that the problem already existed on the demo that we purchased, it's not isolated to my installation. Here is a screen shot of your demo as seen from a Macintosh using Safari browser. missing logo on Mac even in demo :dry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #16712 by Amy
Hello, it has been over 6 days since my inquiry. We are waiting to proceed with our web site project until this template issue is resolved. The logo not showing up on the Macintosh system is a huge problem for our community since many of our users own Macs. Have you made any headway?

Its not just my installation, it never worked in your template, please see a screen shot of your template taken from a Mac here:
examples here.

Please advise.
Amy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #16733 by 31234
Hi Amy

I am so sorry for late reply as I had some days off to celebrate National Holidays.

Our DEV checked your problem and has been finding a way to fix it and is gonna guide you to get it done. Pls kindly wait and I will come back to you soon,

Thank you so much for your empathy and hope you can be understanding.

By the way, pls kindly let me know which browse you have using: Chrome or Safari?

Best regards,
Hieu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #16735 by Amy
Safari.

Thank you so much!
:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #16770 by 31234
Hi Amy

Pls follow the instruction below to get the problem solved:

...\templates\jux_dreamer\css\template.css

figure out the line 1707 and edit

display: none;

into

display: block!important;

Pls take a try and give me feedback.

Best regards,
Hieu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #16780 by Amy
Hi, I tried that fix, but it did not work. We still have no logo using Safari.

Also, on the safari browser, the home slideshow takes 13 seconds to load.

Please advise,
Amy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #16781 by 31234
Hi

Thanks for your feedback. I will try again and come back to you soon.

Best regards,
Hieu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 6 months ago #16784 by 31234
Hi Amy,

Sorry for getting back to you late. I checked one more time and see that instruction make the job get done. Now the better way is that pls let me know your website info (you can send to email address This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). I assure that all your info is kept private and used for work only.

Or at least let me know your site's URL so that I have a better view on that problem. My IP address is 113.190.233.73.

Hope to receive your reply soon so that we can go on.

Best regards,
Hieu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.059 seconds
Powered by Kunena Forum