• 0
  • Shopping Cart
    0
Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

map-pin Portfolio not working

More
6 years 3 weeks ago #1980 by Rafal Lewandowski
Hi,
I installed module Portfolio accordance with the instructions.
On page is displayed only blue stripe.
My page: lewandowski.center/index.php/ct-menu-item-9
I tried different options. Please for help

Regards.

raffe

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 weeks ago #1982 by GDragon
Replied by GDragon on topic Portfolio not working
Dear raffe,
Thanks for contacting us and choosing our product!
Sorry for late respone because we just have weekend (we are using GMT+7 timezone)
About your problem i checked your site with debug tools of browser and see error: jQuery not defined
So please enable Jquery at back-end option to get it work!
Hope this help

Best regards,
--GD--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 weeks ago #1985 by Rafal Lewandowski
Hi,
Thank you for you reply.
How i enable on back-end jQuery? I can not find the option.

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 weeks ago #1989 by GDragon
Replied by GDragon on topic Portfolio not working
Hi raffe,
Thanks for your feedback!
About enable jquery you can enable it at tab advanced (module options)
Hope this help!

Best regards,
--GD--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 weeks ago #1992 by Rafal Lewandowski
Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 2 weeks ago #2001 by GDragon
Replied by GDragon on topic Portfolio not working
Dear raffe,
Thanks for your feedback!
If you have any problem with our product please feel free to contact us at anytime!

Best regards,
--GD--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #3193 by Stuart CLAGGETT
Did this every get resolved. I think I am having the same issue
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #3196 by Nguyen Sy Tinh
Hi, stulaine
Have you tried enable jQuery?
If it still does not work
Please send me link of your site.
Thanks,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #3205 by Stuart CLAGGETT
Turning Jquery library loading off actually made it work. Some what looks like CSS issues but just testing now.

Not sure what the conflict was.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 7 months ago - 5 years 2 months ago #3271 by Nguyen Sy Tinh
Hi, slutaine
Normally, jQuery library will be loaded template jquery, If you activate on the module, it can conflict with each other.
With css, you can capture screens or more specific
I'll help you check!
Thanks,
Last edit: 5 years 2 months ago by Nguyen Sy Tinh.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.057 seconds
Powered by Kunena Forum