• 0
  • Shopping Cart
    0
Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

exclamation-circle Tagged usernames do not appear in posts

More
4 years 5 months ago #12019 by Giedre Millard
HI,


A client of mine has your plugin on their website paulettwines.com.au/index.php
The usernames in the post do not appear for some reason.

The plugin is at the bottom of the website.

This is a live website and the client has several events coming up, so they are requesting this to be addressed as soon as possible.

Thank you in advance.

Kind regards,

Giedre Milalrd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #12031 by Nguyen Sy Tinh
Hi,
Can you please clarify more for me about this issue? If possible, you can give me a screenshot so I can get it easier.
Thanks in advance!

Best regards,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #12034 by Giedre Millard
HI, thanks for your reply.

I am not able to attache an image for some reason. Is there something i am not seeing????

You can see the plugin at the bottom right of the website www.paulettwines.com.au , and if you click on the link in fb feed you will see the actual post.

The usernames are something like @[178461062181275:274:Jim Barry Wines] , instead of being just normal linked Jim Barry Wines.

I have also noticed that clicking on the feed opens the link in the same page. Is there a way to make it appear in a new tab/page???

Thanks in advance!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #12035 by Nguyen Sy Tinh
Hi,
Please send me account your site via private message. I help you check!

Best regard,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #12036 by Giedre Millard
Just sent you a personal message

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #12046 by Giedre Millard
HI, did you have any luck with the username issue????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #12066 by Nguyen Sy Tinh
Hi,
I have tried with our product and it also seems to have similar problems. I checked to returns the data via API Facebook and it also has problems, we are reviewing and will update if possible.

Best regard,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.049 seconds
Powered by Kunena Forum