• 0
  • Shopping Cart
    0
Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

file Load More Testimonial at bottom not loading

More
2 years 2 months ago #20553 by Jeanette
Hi There
We have been using HUX testimonials and it worked great before, now as we had to build a new website we have a problem
The "Load More Testimonial" button at the bottom does not load next page of testimonials, Please help

Thank you
Jeanette

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 2 months ago #20561 by HaiND
Hi
Thanks for contacting and choosing our product
About your problem, I'm sorry. Please give me link your site and your account of administrator via private message or mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
I will check it for you soon
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 2 months ago #20568 by Jeanette
Hi

Did email you the login info

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 2 months ago #20577 by HaiND
Hi Jeanette
Thank you for feedback us
I fix it for you, please check again
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 1 month ago #21087 by Jeanette
Hi There

Sorry I been away and no it's not fixed

"Load More Testimonial" at bottom not loading the next page

Please help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 1 month ago #21093 by HaiND
Hi
Thank you for feedback us
you can send information login back-end via email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
I will check it for you soon
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 weeks ago #21206 by Jeanette
Ho There

I did e-mail you login details

Thank you
Jeanette

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 3 weeks ago #21210 by HaiND
Hi again
I tried it with the default templates of joomla and it still loads more normally, maybe it has encountered a conflict somehow caused by your templates
I fix it for you, please check again
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.050 seconds
Powered by Kunena Forum