Best Xmas Discount Ever! 50% Off on Every Membership Package.
  • 0
  • Shopping Cart
    0
Support Online: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: I moved my site from one server to another and something is wrong

I moved my site from one server to another and something is wrong 3 months 2 weeks ago #21670

  • Venessa West
  • Venessa West's Avatar
  • purchased
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Karma: 0
I moved my site from one domain to a subdomain. I installed the extension like normal and imported the mySQL databases with the information and settings but on the new site I am getting 404 errors for the font awesome (it is in the folder) and a big blue box in the middle of my site. See screenshots.
Before:


After:


The only difference between each site is the first one has k2 the second one does not.
The administrator has disabled public write access.

I moved my site from one server to another and something is wrong 3 months 2 weeks ago #21681

  • HaiND
  • HaiND's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • Posts: 2734
  • Thank you received: 225
  • Karma: 37
Hi again
I'm sorry but I still don't check the problem
You can send information login back-end via email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
I will check it for you soon
Thanks
Best Regards
--HaiND--
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.065 seconds
Powered by Kunena Forum