• 0
  • Shopping Cart
    0
Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

compress Quickstart not working properly

More
5 years 4 months ago #3636 by Natalie Brown
I've installed several quickstart joomla sites but having trouble with yours.
When I follow all the directions and finish.. I get this with no strucutre... as if no CSS is being used.
See nataliebrown-realestate.com
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 4 months ago #3644 by Tinh Nguyen
Hello NatalieBrown1!

Thank for contacting us!
Please send me link of your site and your admin account via private message. I will check for you soon.

***************
Best Regards,
T

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #3766 by Kenny
Hello There!
I am having exactly the same issue with JUX News.
Administrator page not even opening.

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #3779 by Tinh Nguyen
Hello!

Thank for contacting us!

I'm here, I'm a supporter. I'll help you.
Please send me link of your site and your admin account via private message. I need it to debug on your site.
I will check for you soon.

***************
Best Regards,
T

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #3867 by Kenny
Please I really need Help!

I inboxed you my details and still no reply.
I signed up here because I like your work but if support is like this I really don't know.
The template is fully forking on my local host. I downloaded some of your pictures to start-up with
but it looks like css is not connecting on live site.
I try to look at problem with my host but still can't find.

Please help my deadline is running out.
Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #3879 by Tinh Nguyen
Hi KeKe,

Thanks for getting back!

I just get back to work from weekend off.

I have checked your site. I see it working.
Have you a question?
You can go back if you have other question.
***************
Best Regards,
T

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #3911 by Kenny
Hello There!

After no Help I have been trying and trying and managed to get it work but just work a day.
I have even install in 3 domains and none of them is working so it clearly has something to do with the template.

www.serviceoncall.co.za
www.camerexpres.com
www.savibe24.com

This is really frustrating and I really like this theme.

Please check it for me.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #4007 by Natalie Brown
:(
Continuing to refer us to the documentation is clearly not working. We have followed the documentation (which is clearly outdated by the way)
Can you please provide some actual support? or Tell us how to get a refund!!!!!!!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #4144 by Erika Restrepo
I have the same issue, please let me know if someone finds out what's wrong... it's the first time ever I have such an issue with a QS and the first time I use one from UK... :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #4167 by Kenny
Products and support from this side really suck.

I had to get a new template from somewhere else.
Also subscribed to their mega menu but I am not getting a good result and I know there is no one to assist me.

They manage to get to work on their demo site but can't help to achieve what you see.

Yerrrrrr.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.063 seconds
Powered by Kunena Forum