• 0
  • Shopping Cart
    0
Support Offline: Mon - Fri / 08:00am - 05:00pm (GMT +7)
Your Time: Our Time:

file Problem with Business Template

More
1 year 8 months ago - 1 year 8 months ago #23271 by coonismile
Dear JoomlaUX support team,

I have bought your Business Theme a few months ago and now it is my first time go live with my website on the internet. However, I have found these problems for a while but since I haven't put it up on the internet, I couldn't let you fix them for me. Now it is time.

Before mentioning the problem, I would like to let you know that I have followed everything from your demo page, only just minor modification. So I am quite sure that I didn't mess up with your code or anything. By the way, here are the problems

Problem 1:
On the homepage, I added "button" addon under your JUX portfolio on the SP PageBuilder homepage. This button is to link to an article where I want to show all my product, using your JUX porfolio (the second one). This is to keep my homepage clean and show only 10 featured product I want to exclusively show on the homepage.

However, after going through the setting of the button and put in the absolute URL for the button link, I do nothing when I click it on my site.
prnt.sc/lkrun7
https://prnt.sc/lkrun7

Problem 2:
Under menu "Product", I created sub-menu "All Product" (just like your "BLOG" sub-menu) and linked it the article where I will show all my product using your JUX Portfolio module in another page.

The menu works as it should. However, the appearance of the page is different. As you can see the menu area is not in grey color, the font is different and also when I scroll down the page, the menu is not sticky (not showing the minimized menu as it is on the homepage)

prnt.sc/lks0sm

Problem 3:
Continue from the previous one, as I want to show all my product on this page, so I created the article and put JUX porfolio module inside the article. Then assign "All Product" menu to show single article (the one with JUX Portfolio module).

The problem is that the module will not show at all even when I scroll down to the bottom of the page. At first I think it is just the animation you put in but it is still not show no matter what I do.

Also, the details on Footer position (Tel no., address, email) won't show too

prnt.sc/lks3r2

Please help fixing these problems.
Thank you
PS. sorry if my English is confusing.
Last edit: 1 year 8 months ago by coonismile.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #23284 by HaiND
Hi coonismile
Thank you for feedback us
I do not know why these problems occur because no customer has encountered the same problem
If it makes you feel dissatisfied
You can allow me to visit the site and I will try to fix it for you
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #23289 by coonismile
Yes, please.

I have sent my site detail to your private message box. Please check and proceed.

Thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #23290 by HaiND
Hi again
I have fix problem 2 for you
but with problem 1, I did not find SP Page Builder
Please check again
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #23296 by coonismile
Thank you. Problem 2 seems to be solved.

To go to SP Page Builder, you have to component >>> SP Page Builder.

Please check and fix problem 1 for me.

Thank you once again

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #23297 by HaiND
Hi again
I don't know why but it could be the problem of SP page builder
and back-end templates I add javascript for you:

jQuery(document).ready(function($){
$('#portfolio').find('a.all-portfolio').attr('href',' www.limsawad.com ');
});

You can change ' www.limsawad.com ' by URL you want
prnt.sc/llegum
Hope it will help you
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #23300 by coonismile
Hi HaiND,

Thank you. it works.

I have one little problem that I would like your help.

It is about the hover effect on the items in my all product page. The initial 8 loaded item has different effect comparing to those loaded when clicking "load more" button.

Here the image:
prnt.sc/llfluv

This is to show the two different effect.
prnt.sc/llfm65

I have tried every options in your hover option tab. It just doesn't have the same effect as what you show on your demo site.
prnt.sc/llfmip

If possible, I would like to have the same effect as what you show on your demo site on my all product page "only"

I know it is not a big problem, but it just make my site look nice and clean.

Please help.

Thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #23307 by HaiND
Hi again
I fix it for you, please check again
Thanks

Best Regards
--HaiND--

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #23310 by coonismile
Hello,

I have checked it and found out that your modification affected the portfolio module in my homepage too.

Is it possible to change the effect only on other pages "except my homepage"?

The initial effect is already look good and I like it.

prnt.sc/llv9fw

On the other hand, on my all product page, the change is ok

prnt.sc/llv9s4

Is it possible to do that?

Moreover, it would be great if you could tell me which CSS and line that you have modified. So I could know and if I want to do some modification I could do it myself, If I have enough skill.

Thank you for your support

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 8 months ago #23324 by HaiND
Hi coonismile
I thought you liked the effect on page all so I made the same page home page for you
Now I custom again for you
in file: ... templates/jux_graphsign_business/css/template.css and add code :

#juxp_97 span.juxp-zoom span,
#juxp_97 span.juxp-link span{
display:none;
}

at end file
hope it will help you
Thanks

Best Regards
--HaiND--
The following user(s) said Thank You: coonismile

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.057 seconds
Powered by Kunena Forum